otrdiena, 2012. gada 31. jūlijs

16_Friday party revelations

Sākas  viss kā pirlnīgi pilnīgi normāla darba diena. Strādāju pie krutajiem dzīvokļiem jumta stāvā. Bet ja Ansis bija stāstījis, ka viņi piektdienās darbu beidz agrāk un sāk iedzert pa aliņiem :D tad mums vismaz līdz šim tā nebija gadījies. Bija gadījies tikai, ka visu laiku ir kāds jauns termiņš. Un tā termiņš termiņa galā :D :D. Fun anyway. Bet šoreiz bija savādāk. Tiešām ap pulsten 16 priekšniece pazuda kkur kopā ar Noru un atgriezās kopā ar trim lielām kastēm ar alus skārdenēm. Varētu tagad pamēģināt izskaitīt – cik tur kopā bija... hmm nu apmēram 5x8 katrā kastē. ....owč. sanāk trakoti daudz! 120aliņi..ai-ai
Un protams vēl Schweps kopā ar viskautko stipru un vēl spriprāku pēc katra sirds patikas.
Vakars bija jautrs un foršs un ja pirmajā brīdī nezināju, ko darīt ar tādu gūzmu kruto dāņu arhitektu, bet vajadzēja tikai vienu aliņu un apziņu, ka Nuria ir turpat blakus – un draudzenes atbalsts, ja kaut vai ar skatienu pāri / caurivisam lielajam party jūklim ir zelta vērts, lai neteiktu vairāk. Tātad manpietika ar vienu aliņu un Nuriu telpas otrā galā, lai mestu kautrību pie malas un sāktu draudzīgi pļāpāt par šo un to ar jaunākiem un vecākiem arhitektiem : )

Divas lietas kas man bija lielas atklāsmes šodien, bet nevienu no šīm abām nebūtu nedz labi, nedz veselīgi, nedz pareizi vispārināt plašākā mērogā. Bet šovakar tas darbojās.



1/  vakara gaitā, kad tādā kompaktā ap 7 cilvēku bariņā runājāmies, manas domas aizklīda nedaudz projām, un tad vienā sekundē atlidoja atpakaļ ar izsaukumu (pilnīgi ne par tēmu sarunai) – visi arhitekti šai ballītē ir ģērbušies melnā un visi, kas vēl studē – krāsaini ! sākumā saņēmu vairākus neizpratnes pilnus skatienus, bet kad vēlreiz lēnāk izstāstīju savu domu un visi sākām vērīgi pētīt klātesošos sanāca tiešām tā – pat meitene un puisis, kas pirms 3 mēnešiem tik bija saņēmuši diplomus bija pilnīgi melnā un pat vīrietis kam jau pāri 30 bet vēl skolu nav pa īstam pabeidzis bija ģērbies krāsaini. Jocīgi . Šai vakarā nebija neviena izņēmuma!  Redz kā. Interesanti. Vai man ari pēc diploma vienkārši uznāks sajūta, ka vajag ģērbties elegantā melnā.

2/ insight in men’s mind
sanāca tā ilgāk parunāties ar kolēģi, kurš gan nebija jau vairs galīgi skaidrā prātā. Bet tādu plātīšanos ar savu seksa partneru daudzveidību nebiju nekad vēl dzirdējusi. Tika ar lepnumu aprunāta lielā nacionālā daudzveidība, kas jau esot viņa klāstā – 2anglietes, zviedriete, norvēģiete, jaunzēlandiete, spānietes, itālietes, francūziete, kanādiete...blablabla..... arī latviete utt utt. Un tad dzirdēt viņa interesantās domas vērojot sievietes uz ielas. Un to,ka visforšāk esot mīlēties ar jaunajām māmiņām. Un kā esot vienreiz gadījies, ka naktī aizgājis pie sievietes uz mājām un no rīta kad pamodies un gājis uz wc, gaitenī saticis mazu 3gadīgu meitenīti ,kas prasījusi- kas tu tāds? un puisim kas šo visu stāstīja ir tikai 23gadi, tā ka jā... un nu var jau būt, ka viņa domas ir īpaši specifiskas, bet nu jā. Viņš apgalvoja, ka tā domājot visi vīrieši, tikai citi negribot to atzīt vai vienkārši nestāstos skaļi, bet viņam neesot par ko kaunēties. Un tagad viņam esot draudzene, kuru viņš mīlot un esot kopā jau veselu gadu! Ar kuru viņš ik pa 2nedēļām pamatīgi sastrīdoties, un tad atkal līgts mieru un kura dzīvo citā pilsētā un ir ļoti greizsirdīga ... bet nu jā. Taisnība jau esot, ka vīrietis (viņš) varot būt iemīlējies un mīlēt, bet tad ja viņam esot jabūt prom ilgāku laiku un seksu nevarot dabūt, tad esot diezgan vienlaga ar ko – pat krēsls izskatoties trakoti ņemams un kur nu vēl citas sievietes, kas staigājot apkārt! Un tā jau neesot nekāda krāpšana, tā esot fiziska vajadzība. Bāc. Nu taču – tik jocīgi. Gudrs, inteliģents, racionāls, izskatīgs puisis, loģisks visās ar arhitektūru saistītajās diskusijās ... bet te nu gan nevarēju tikt nekādā skaidrībā. Nedaudz šoks. Kad kaut ko tādu izlasi žurnālā liekas gatavās muļķības, kad dzīvs cilvēks tev tā stāsta un mēģina pārliecināt, tad ir savādāk.

Re kā! Bet nu atkārtošu- nevienu no šīm abām nnevēlos vispārināt. Katrs mēs esam atšķirīgi – ģērbjamies kā patīk un attiecībās uzvedamies kā vēlamies. Vienkārši bija interesants vakars. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru