otrdiena, 2012. gada 31. jūlijs

18_madžik īster


Sanāca īsti burvīgi svētki! Tik daudz ciemiņi, pilna, pilna māja. Man laikam ļoti patīk, ja ir pina māja, jo tad jautrība nav jāmeklē, tā uzrodas vienkārši. Kaspars bija, tad atbrauca Ansītis ciemos... devāmies sīpolmizu medībās. Veselu dienu medījām pa lielākiem un mazākiem veikaliem! Jo nu kā tad Lieldienās, bez krāsotām olām! Dānijā sīpoliņi nabadziņi ir ļoti kaili, miziņa tikai 1-2 kārtiņas un vēl leila daļa sapakoti jau tais lielajos maisos.... bet mums izdevās. Jutos kā īsta vācēja///forši
Un Lieldienu rītā mūsu Lieliskajā pagalmā zaķis bija sadējis olas! Pārsvarā šokolādes, bet dažas bija iedējis arī “augstāk par zemi” – kas ir koku zaros un tamlīdzīgi. Tās bija visgrūtāk atrast, jo skatiens, jau automātiski ķemmējās cauri visiem krūmiem un zāles puduriem, bet kokos – oi! Tas nu gan ir bijis zaķis!


Tad uz pašām pašām Lieldienām ap pusdienlaiku beidzot ieradās kvēli gaidītā Laimiņa un Presijana un tad Dobrijs atnāca ciemos pie Presijanas un Sirils... nu Sirils gribēja palikt savā istabā un netikt traucēts (interesantie francūži) ... un tā!
Ripinājām olas.. un paldies Ansītim par to trako dāņu nacionālo Lieldienu dzērienu!



***
(+)interesanti
kad darbā stāstīju, ka krāsošu olas- visi traki brīnijās. Un Nora teica: “Bet kāpēc tad !? un ko tad jūs darat Lieldienās, jums ir tikai parastas olas? Tajās taču iekšā nav šokolādes!” Hihih. Jocīgie cilvēki. Jocīgā pasaule pasaulīte.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru